Жалба на адвокат Милен Пенев и АРК срещу заповедта на министър Кацаров за “зелените сертификати”.

Уважаеми колеги, приятели и съмишленици, това е текст на жалбата на адвокат Милен Пенев и Автономната работническа конфедерация срещу заповедта на министър Стойчо Кацаров за въвежадане на т.нар. зелени сертификати.

С много труд, проучвания, солидно изложена аргументация, вещина и познаване на юридическата материя, адвокат Пенев показва и доказава пълната правна несъстоятелност на заповедта на министъра на здравеопазването.

Важно! Текстът на жалбата се публикува с цел, всички, които искат да го използват и входират своя индивидуална или групова жалба срещу заповедта на Кацаров в Административен съд – София град, само си добавяте горе имената и личните данни.

п.п. Тъй като господата не са толкова тъпи, колкото изглеждат, очаква се съвсем скоро от Министерство на здравеопазването да пуснат нова заповед. Защо? Защото много добре знаят, че всичко, което правят е незаконно и няма да издържи в съд. Затова, вече година и половина здравните министри и бойкови и служебен, си сменят заповедите през две седмици, докато траят процедурите по обжалване, те вече са пуснали нова заповед и т.н.

Изтеглете: